PCJs blogg
Om science fiction og annet jeg interesserer meg for.
Skeptisk skøy
Skeptic, bladet til Caltech-skeptikerne, er et av de utenlandske papirbladene jeg abonnerer på. Det er nok det skeptikerbladet jeg setter størst pris på, selv om det kanskje er vel mye av det man kan kalle human-etisk stoff der, noe som ikke er en så interessant kamp for meg personlig. Uansett, nylig fikk jeg nr. 3-2007 i posten, og jeg tenkte jeg skulle dele to humoristiske sitater med dere.

Først ut er skribenten Jason Rosenhouse, som var på kreasjonistkongress i Knoxville, Tennessee, i våres:

[A]pologetics writer Lee Strobel opened the day. Strobel is the author of The Case for Christ, The Case for Faith, The Case for a Creator, The Case for a Creator for Kids, The Case for Christ—Student Edition, you get the idea. As Stephen King once said: «Once you’ve done Frankenstein what’s left to do but Bride of Frankenstein

Harriet Hall (i spalten The SkepDoc) skriver om råd mot forkjølelse, og kommenterer bl.a.:

Homeopathy uses occilococcinum: start with duck liver, dilute the duck out of it, and hope the water remembers the duck. In my opinion, all that leaves is a quack.
2007-10-13 10:20:14 GMT
Comments (1 total)
Author:Anonymous
Var det ellers noe av substans i bladet? Jeg lot være å fornye abonnementet for et par år siden fordi jeg synes de stort sett sa det samme i hvert nummer, omtrent som et menighetsblad;-)
--Bjørn Are
2007-10-14 20:43:17 GMT
Add to My Yahoo! RSS