PCJs blogg
Om science fiction og annet jeg interesserer meg for.
5 ting du sikkert ikke visste om meg

Jeg er blitt utfordret av Torbjørn (forøvrig en annen SF-blogger).

Måtte tenke litt på denne, for mitt selvbilde er i grunnen at jeg er en ganske kjedelig person, men jeg fant i det minste frem til noen sære fakta.

  1. I militæret (Flyvåpenet) ble jeg forfremmet fra laveste til nest laveste grad, nemlig fra såkalt flysoldat (menig) til vingsoldat (visekorporal), fordi jeg gjorde det bra på en kurseksamen. Forfremmelsen ga meg én vinkel og kr 2,10 mer om dagen (eller noe sånt). Tror forøvrig den graden nå er avskaffet, og at de bare har korporaler.
  2. Mitt pinligste åttitalsplagg i ettertid er nok et selvlysende gult, smalt silkeslips med noter på. Tror jeg kjøpte det fordi jeg var Bowie-fan.
  3. Selv om jeg normalt hater «reality»-TV av et godt hjerte, har jeg funnet en pussig glede i å se dagens ungdom disiplineres på Internatet og Feriekolonien. Jeg så også første sesong av Farmen, og spredte episoder siden. Dette er nok det mest pinlige jeg innrømmer her.
  4. Jeg tok Båtførerprøven i 9. klasse. Vokste opp i kystkommune, der båtliv var vanlig. Selv om jeg ikke er blant de som har drevet aller mest med det, så eide jeg faktisk en A-jolle som liten. Det var litt morsomt å flytte til Oslo og fortelle om seiling og båtliv, og oppdage at det der oppfattes som noe som ligger til helt spesielle sosiale lag...
  5. Hvis jeg skulle ha studert noe annet enn det jeg har studert, så tror jeg at jeg idag ville ha valgt juridikum.

Ser at de bloggere jeg kjenner best allerede er utfordret, så jeg vet ikke hvem jeg skal utfordre. De som vil, kan jo kjenne seg kallet.

– Per

2007-02-02 11:10:25 GMT
Add to My Yahoo! RSS